Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Agátina cesta k dokonalé postavě
Popis:

Nebudeme si nic nalhávat milé dámy, na tom, jak vypadáme, prostě záleží. Každá z nás může vytvořit tu NEJLEPŠÍ VERZI SEBE SAMA. Není však lehké přijít na to JAK. Hladovět? V žádném případě! Držet diety, u kterých padáte vyčerpáním? Ne! Nechat si odsát tuk liposukcí? To myslíte vážně?! Pak už jen zbývá trávit celé dny v tělocvičně… No dobře. A není ještě nějaká jiná cesta? Zkuste se nechat inspirovat Agátou. Známá česká moderátorka a modelka představuje vlastní cestu k dokonalé postavě. Deníkovou formou předává letité zkušenosti s formováním svého těla. Spolu s odbornicí na výživu Janou Krátkou se s vámi podělí o užitečné rady a tipy, které odzkoušely doslova na vlastní kůži. Zjistíte co jíst a jak cvičit, abyste měly postavu, po které toužíte. Pozor! Nejde o žádné teoretické návody, vše je ověřeno životem autorek, které mají skutečně dokonalou postavu. Pojďte se inspirovat a buďte sami sobě hvězdou!

Obal:
image
Cena: 249,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > diety, výživa, knihy o hubnutí

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Agátina cesta k dokonalé postavě

Agáta Prachařová; Jana Krátká

EAN: 9788026504924

3 hodnocení

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap